İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Hasan Ali Yücel Ortaokulu

Misyonumuz ve Vizyonumuz

VİZYONUMUZ

Bölgede ve ülkede dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin bilim ve sevgiyle kurulduğu model bir okul olmaktır.

MİSYONUMUZ

Atatürk İlke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, evrensel değerler içerisinde Milli kültürünü benimseyen, okuyan, sorgulayan, üreten, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen nesiller yetiştirmektir.

İstiyoruz ki!

İstiyoruz ki ; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç edilsin. Hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olan *ÖĞRENEN OKUL* modeli oluşsun.

İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

İstiyoruz ki; Okul toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel,öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın.

İstiyoruz ki ; Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin geliştirsin.

İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci, yaptığımız her şeyde devam etsin.

İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin

İstiyoruz ki; Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın.

Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin.

Yayın: 10.10.2017 - Güncelleme: 06.01.2020 11:22 - Görüntülenme: 1987